Προφίλ

Η μέθοδός μας είναι απλή: Μιλάμε Αγγλικά και παρέχουμε εξαιρετική ποιότητα μαθημάτων Αγγλικών, πολύ καλά αποτελέσματα σε εξετάσεις και προσιτές τιμές σε ένα περιβάλλον που χαρακτηριστικά του είναι η φιλική ατμόσφαιρα και η διάθεση να βοηθήσει.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές μας θα βελτιώσουν τα αγγλικά τους γρήγορα, θα επιτύχουν τους στόχους τους και θα απολαύσουν την διαδρομή. Παρέχουμε ξεχωριστή φροντίδα και πλήρη υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και θα κάνουμε τα πάντα για να προχωρήσετε με ταχείς ρυθμούς και να πετύχετε τους στόχους σας.

Έχουμε ένα πραγματικά ευρύ φάσμα μαθητών, από παιδιά 2ας Δημοτικού μέχρι φοιτητές Πανεπιστημίου και ενήλικες, που επιλέγουν εμάς για τα αγγλικά τους κάθε χρόνο. Αν χρειάζεστε κάποιο πτυχίο για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία ή θέλετε απλά να μάθετε αγγλικά, αν έχετε αρκετό χρόνο διαθέσιμο ή όχι, είναι βέβαιο ότι θα βρούμε το τέλειο σχήμα για εσάς.

Είμαστε αναγνωρισμένο κέντρο προετοιμασίας από το British Council (Βρετανικό Συμβούλιο) για τις εξετάσεις Cambridge και από την Hellenic American Union (Ελληνοαμερικανική Ένωση) για τις εξετάσεις Michigan.

Τα δύο όμορφα κτήρια μας βρίσκονται δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του Βόλου και της Νέας Ιωνίας. Είναι εξοπλισμένα με σύγχρονες εγκαταστάσεις και αίθουσες που περιλαμβάνουν διαδραστικούς πίνακες (IWBs) στην πλειοψηφία τους, όλες επιπλωμένες με γνώμονα την άνεση και την ασφάλεια.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από μια αφοσιωμένη και καταρτισμένη ομάδα με εμπειρία πολλών ετών στην διαχείριση γλωσσικής κατάρτισης. Η εμπειρία μας με κυριολεκτικά εκατοντάδες μαθητές μέχρι σήμερα σας προσφέρει τη δυνατότητα υψηλής ποιότητας μάθησης που τοποθετεί τον μαθητή στο κέντρο και βάζει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του σε πρώτη προτεραιότητα.

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, άριστη εξυπηρέτηση πελατών, ένα συναρπαστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ακαδημαϊκή υπεροχή σε αποτελέσματα εξετάσεων, ίσως είμαστε η επιλογή σας για την επιτυχία!